Friday, August 11, 2023

Некрономікон ( Ukrainian )

 Книга мертвих Це слово ми вперше чуємо в голлівудському фільмі «THE MUMMY ». Читаючи цю книгу, ви прокидаєтеся лиходієм, який жадає помсти, щоб убити решту. Але так влаштували тільки для фільму. Насправді Книга мертвих — це серія рукописів, у яких згадуються молитви померлих, шляхи, якими вони йдуть після смерті, суд і відродження.

Але зараз я розповім про книгу, яка є вісником смерті, і її назва Некрономікон. Вважається, що книга була написана Джамалем Мухаммедом, арабським оповідачем 7 століття. Усі, хто читав цю книгу або намагався прочитати цю книгу, або були в небезпеці, або так чи інакше загинули.

Слово Некрономікон означає зображення законів смерті. Це грецьке слово. У мертвих є світ, де є багато законів і законів, про які живі ніколи не повинні знати. Є багато інших речей, пов’язаних із цими правилами, речей, якими люди ніколи не повинні володіти. Таким чином навколо нас є деякі речі, і якщо ми спробуємо їх придбати, не підозрюючи про це, смерть неминуча.Слово «Некрономікон» вперше почув у 1922 році американський письменник на ім’я Говард Філліпс Лавкрафт у оповіданні під назвою << The Haunt  », і це було лише три-чотири сторінки завдовжки, але твір, який змушував усіх спати, коли його читали. Ось така коротка історія Розповідь починається із записки юнака, який збирається покінчити життя самогубством.Він починає записку з обману моменту, який її викликав. Те, що він і його друг Джон зробили кілька днів тому, привело його на межу самогубства.


Живучи в Англії, вони обидва мали звичку відкривати могили та красти цінні речі, тож вони обидва планували та вирішили відкрити могилу розкрадача гробниць, похованого багато років тому в Голландії.Тож одного разу вони прийшли на цвинтар серед ночі й відкрили його могилу, яка була похована багато століть тому, і побачили на ній щось дивне, написано.І в тій скриньці були сліди кігтів якоїсь дикої тварини, а потім вони почули гавкіт собаки вдалині, але вони відкрили гробницю й у тому розваленому скелеті знайшли нефритовий амулет, нефритовий амулет, виготовлений століттями. тому. Вони вкрали його, правильно запечатали ящик і померли.

Тож вони повернулися до Англії, і кілька нещасних випадків, які трапилися після цього, змусили його дослідити, що це за річ, і нарешті він зрозумів правду, що це був «нефритовий амулет», який хтось багато століть тому вирізав у зеленому камені, щоб відганяти злих духів. . Одним із пунктів, згаданих у книзі «Некрономікон», є те, що живі люди ніколи не повинні володіти ним.Наступного дня він почув з великим шоком новину про те, що його друга Джона вбила якась дивна істота. Він був спустошений і вирішив повернути предмет у могилу та вирішив поїхати до Голландії. Хтось напав на нього та забрав нефрит. Але наступного дня ще страшнішою стала новина про те, що під ударом якоїсь дивної істоти загинули більше трьох злочинців... він підтвердив, що його дні почалися.

Однак він попрямував до тієї могили і відкрив її, потім він знову був шокований, він лежав у калюжі крові, потім він побачив скелет у тій коробці разом із «Нефритовим амулетом», який вони вкрали, він злякався і втік з цвинтаря.Злякавшись, він приставив рушницю до лоба і покінчив життя самогубством. Такий сюжет оповідання «The Haunt ».


Було багато людей, які читали цю історію і шукали книгу «Некрономікон». Випробування, з якими вони зіткнулися, було більше, ніж те, що сталося в цій історії. Сам Лоукрафт каже про книгу «Некрономікон», що вона була відома як «Аль-Асіф». Джамал, який написав це, був божевільним і говорив своїй родині та друзям, що я, хто це написав, загине в якійсь катастрофі.Якби це сталося, він би сказав, що цю книгу потрібно перенести кудись, де її ніхто більше не побачить. Як пророцтво, те, що він сказав, збулося. Були свідки, які бачили його тіло так, ніби на нього напала якась дивна істота.

Та книга, яка передавалася через багатьох людей, принесла смерть багатьом людям. Таким чином, смерть Локрафта, який розповідав про книгу «Некрономікон» через багато історій, також була дуже загадковою.

No comments:

Post a Comment