Friday, August 4, 2023

Анналіз Мітчелл

 Хто вони Проаналізуйте Анна Елізабет Мітчелл народилася в Німеччині в 1952 році в традиційній християнській родині. Оскільки їхні батьки були віруючими людьми, вони водили до церкви маленьку Анну з невісткою.


Хвороба Анни почалася в 16 років, і коли вона намагалася встати після сну, вона не могла нормально встати.Нарешті батьки відвели її до лікаря, і в кінці огляду лікар виписав вердикт, що вона хворіла на скроневу епілепсію.


Жоден лікар не міг призначити остаточне вирішення цієї хвороби. Анна боїться спати не тільки через цю хворобу, вона сказала, що багато фігур лякають її уві сні і розмовляють з нею. Вона також розповіла, що хтось стукав і кликав її з-під ліжка. Її невістка, яка з нею спала, також розповіла, що вночі почула стукіт з-під ліжка.

Минали дні, і нарешті батьки поговорили про хворобу доньки з батьком у церкві. Інформація про те, що донька сказала, що хтось вийшов зсередини уві сні, сказавши, що ми підемо в пекло, викликала деякі сумніви у священика. Він залишив їм адресу священика, який на той час був відомим у Німеччині екзорцистом.


Як тільки він поговорив з екзорцистом про хворобу, він відчув, що щось не так, і поговорив з єпископом у Німеччині, але стан Анни погіршувався з кожним днем. Батьки думали, що вночі вона стала кимось іншим і наповнилася надзвичайною силою.Батьки з сумом дивилися, як вона стискала в руці яблуко і ламала його.


Нарешті, з дозволу єпископа, екзорцист і інший священик вирішили провести над нею екзорцизм.Це був перший екзорцизм, і екзорцист записав екзорцизм Анни, оскільки хтось усередині неї наказав екзорцисту.. У них на руках близько 70 таких записів, згідно з якими вони визнали, що в Анни привидів 6. Після Каїна зі Старого Завіту, Люцифера, Гітлера, Юди, який зрадив Ісуса, і Нерона, який правив Римом, імена цих двох екзорцисти були шоковані іменем, яке Анналіз дала всім простим людям.Але наприкінці Анналіз назвала ім’я єпископа, якого католицька церква відлучила від церкви за злочини, «Валентин Флейшманн». Він жив у 15 столітті.



Анналіз піддалася приблизно 70 екзорцизмам, і нарешті вона померла в 1976 році у віці 24 років, голодуючи та страждаючи від хвороб. Незважаючи на ці докази, цих двох священиків та батьків Анни посадили на 7 місяців за ненавмисне вбивство.Пізніше батьки залишили той будинок і переїхали в інший будинок.Рівно через 1 рік після смерті Анни її будинок з невідомої причини був спалений.

Історія життя Анни пізніше була знята в голлівудському фільмі під назвою «Екзорцизм Емілі Роуз».

No comments:

Post a Comment