Tuesday, August 15, 2023

Аннунаки - 3 (ukrainian)

 Оріла Егарот Джінво Ретан Емартар - хто вони, чого вони хочуть і чому вони повідомили нам? По-перше, давайте згадаємо небесне явище, яке сталося в Нюрнберзі, Німеччина.

Вранці 14 квітня 1561 року, рано вранці, між 4 та 5 годинами ранку, на сонці сталося жахливе привидіння, яке потім побачили багато чоловіків і жінок у місті Нюрнберг. , перед воротами і на дачі. Перші дві криваво-червоні напівкруглі дуги з'явилися в центрі Сонця, як Місяць в останній чверті. І на сонці, зверху і знизу, з обох боків, було кольору крові, і там стояла кругла куля, частково тьмяна, частково чорного кольору заліза. Подібним чином існували криваво-червоні та інші кулі у великій кількості, по три в ряд і чотири в квадраті, як тор, що оточує сонце з обох сторін.

Між цими кулями можна було побачити кілька криваво-червоних хрестів, між якими були криваво-червоні лінії, що потовщувалися ззаду і ставали товстими, як стебла очерету, попереду, між якими були два великі прути.Було три, чотири або більше сфер у малих і великих стрижнях, одна праворуч, а інша ліворуч.

Усі вони почали битися між собою, так що спочатку кулі, які були на сонці, полетіли до тих, хто стояв з обох боків, а потім кулі, які стояли поза сонцем на менших і більших стержнях, полетіли до сонця. .Крім того, кулі літали туди-сюди одна проти одної і люто билися між собою більше години.

Коли конфлікт всередині і поза сонцем був найзапеклішим, вони були настільки виснажені, що, як було зазначено вище, впали з сонця на землю, «ніби всі горіли», а потім зникли. У велетенській димній землі. Після всього цього був один, як чорний спис, дуже довгий, товстий і на вигляд; Вал вказував на схід, а вістря — на захід.Коли конфлікт всередині і поза сонцем був найзапеклішим, вони були настільки виснажені, що, як було зазначено вище, впали з сонця на землю, «ніби всі горіли», а потім зникли. У велетенській димній землі. Після всього цього був один, як чорний спис, дуже довгий, товстий і на вигляд; Вал вказував на схід, а вістря — на захід.

Широка стаття новин, надрукована в квітні 1561 року, описує групу небесних явищ. Ілюстрований ксилографією та текстом Ганса Глейзера, аркуш має розміри 26,2 см (10,3 дюйма) на 38,0 см (15,0 дюйма). Цей документ зберігається в колекції гравюр і малюнків Центральної бібліотеки Цюріха, Цюріх, Швейцарія.



Тоді давайте перейдемо до цих п’яти імен, згаданих першими, хто вони? Вони відомі як Рада п'яти. Що таке Рада п'яти? Тобто представники живих видів, що стоять у багатьох частинах цієї Сонячної системи.

Перш ніж говорити про це, ми повинні спочатку звернутися до шумерської культури, яка внесла людству писемність. Шумерське письмо відоме як клинопис. Археологи сьогодні знайшли багато залишків цієї шумерської культури. .Коли вони це переклали і заклали в голову, то зрозуміли одне. Вони також отримали кам’яну табличку, на якій записали, що прийшли з небес на землю і випробовували тих, хто був з ними. Хто вони???Люди шумерської культури називали їх ануннаками. Чому вони прийшли на землю? Чому вони проводили експерименти на людях і спаровувалися з деякими? Шумери надали їм статус богів. Шумерська та єгипетська культури мають цих богів Ануннаків, імена яких Енкі Енліль Нанна Уту Інана Нінхурсаг.

No comments:

Post a Comment