Wednesday, August 9, 2023

Аннунаки - 1 (ukrainian )

 Людина росте з кожним днем. . У певному сенсі люди навіть створили роботів зі штучним інтелектом, схожих на людей.

Роботи, які живуть виключно людською пам’яттю, запрограмовані на чіпах розміром менше ніж сантиметр і керовані людьми.Якщо так, подумайте прямо назад і подивіться: ми, люди, — це роботи, якими керує те, ким ми є і з кого ми складаємося.

А якщо ???

Що, якби інше суспільство з вищими здібностями до мислення та технологіями, ніж ми, вставило такий чіп у нашу ДНК, як чіп, який ми вставили в робота, якого ми побудували???. ДНК (дезоксирибонуклеїнова кислота) насправді є місцем для зберігання, як жорсткий диск.Сучасна наука виявила, що один грам ДНК має ємність для зберігання 215 петабайт.



Тобто 215 мільйонів гігабайт, цей один грам — це лише невелика частина атома нашого мізинця, тож наскільки велика ємність людського тіла.Якби ми змогли розшифрувати нашу ДНК, ми могли б помістити всі космічні реалії в наш розум, але технологія сучасної людини не настільки розвинена.

Сучасна наука виявила, що єдиною відмінністю між людиною Homo erectus, яку наука вважає попередником сучасної людини, та Homo sapiens, яка є сучасною людиною, є виправлення або відмінність, яка сталася в цій ДНК. Якщо так, то хто б зробив це виправлення чи мутацію?

Біблія описує випадок зі Старого Завіту, який є таким

«На землі була лише одна мова й одна мова, і ті, хто прийшов зі сходу, знайшли рівнину в Шинаарі й оселилися там. Вони сказали, що ми можемо робити цеглу та випікати її, тому вони використовували глину замість каменю та цегли. Ми могли б побудувати місто й вежу розміром із небо, щоб зберегти нашу славу.Господь зійшов, щоб побачити це. Вони будуть робити все, що їм заманеться, тому ми можемо розділити їхню мову, щоб вони не були в думках один одного.... Буття, розділ 11) "

Так хто ж технологічно розвиненіший за нас?? Чи може це бути злом давніх людей?? Ця подія є зломом генів..



No comments:

Post a Comment