Tuesday, August 15, 2023

Аннунаки - 4 (ukrainian)

 Шумерська цивілізація є найдавнішою цивілізацією, яка внесла людині писемність. Ця стародавня культура, яка виникла на території сучасного Іраку, а потім єгипетські вавилонські культури, має історію про богів, які зійшли з неба... і що вони прийшли і жили з ними. Про те, щоб чоловіка і жінку з ними випробовували.

Якщо так, то серед тих людей, які були там 5000 років тому, вони спустилися з неба і вважали їх богами, а ті, кого вибрали з них, є результатом мутації в їхній ДНК за допомогою техніки генної інженерії, яку ми сьогодні називаємо, піднесення сучасної людини.

Ця відсутня ланка в еволюційному процесі, на яку науковий світ досі не може відповісти, чи це результат мутації тих, хто спустився з неба, яких вони назвали Ануннаками чи Богами??? Тому що предки сучасної людини, шимпанзе та людиноподібні мавпи є сказав, що те саме.Кожна з них мала по 24 пари хромосом...але коли мова зайшла про сучасну людину, кількість однієї пари хромосом скоротилася до 23 пар.



І хто б наділив сучасну людину тією частиною мозку, яку науковий світ називає HA R1?Боги, які зійшли з неба, як описано на шумерських петрогліфах, були результатом додавання їх ДНК за допомогою генної інженерії до Homo erectus у суспільстві, де люди жили як тварини, не маючи можливості розрізняти. Ось чому навіть теорія еволюції не змогла знайти цю відсутню ланку в еволюції людини.

І якщо ви подумаєте про це з іншого боку, кожна жива істота на землі, крім людей, може зробити це у своєму розумі, перш ніж будь-яке стихійне лихо чи аномалія станеться в цій природі, але лише завдяки розвитку науки, людина може зробити це лише за допомогою інструменти, виготовлені людиною.Якщо так, то чи була та хромосома, яку було відправлено на виведення з ладу, хромосома, щоб пробуджувати духовність у людях і через неї нагадувати про все, що відбувається в природі??

У 2008 році Ватикан оприлюднив заяву, в якій говорилося: «Ми не повинні відкидати ідею існування позаземного життя, тому, коли аргументи на користь існування виду є вагомими, чи є підстави виступати проти цього?» ? Враховуючи, що дві найбільші космічні обсерваторії у світі знаходяться під контролем Святого Престолу??

Вважається, що папірус Туллі є транскрипцією єгипетського папірусу часів правління Тутмоса III. Твердження виникло в статті 1953 року Тіффані Тайєр, опублікованій у журналі Fortean Society Doubt.Теєр каже, що транскрипцію йому надіслав Борис де Рашевельтс, який, як вважають, знайшов оригінальну транскрипцію папірусу серед паперів, залишених директором Музею Ватикану Альберто Туллі. переклад був інтерпретований у літературі про НЛО та Форті як доказ стародавніх літаючих тарілок.

На цьому сувої папірусу було написано, що під час правління Золотого Лорда вони зійшли з неба зі світлом до сонця, і що Золотий Лорд спостерігав, як вони рухалися на вогняних дисках. Усе це було зафіксовано за його наказом.


HAR 1 

У молекулярній біології HAR 1 — це сегмент геному людини, що охоплює 20-ту хромосому. Це прискорене поле людини. Він розташований у парі довгих некодуючих генів РНК, що перекриваються,У клітинах Кахаля-Ретціуса HAR1A експресується разом із білком ріліном. HAR1A був ідентифікований у серпні 2006 року, коли вперше досліджувалися прискорені ділянки людини (HAR). Ці 49 регіонів представляють частини геному людини, які суттєво відрізняються від висококонсервативних регіонів наших найближчих предків з точки зору еволюції.

Багато HAR пов'язані з генами, які відіграють важливу роль у розвитку нервової системи. Одна особливо змінена ділянка, HAR1, була знайдена в геномі без відомих послідовностей РНК, що кодують білок. Два гени РНК, HAR1F і HAR1R, були частково ідентифіковані в цьому регіоні. Було показано, що структура РНК HAR1A є стабільною та має вторинну структуру, відмінну від описаної раніше.


Чому тоді боги, які зійшли з неба, які, як кажуть, мали все в шумерських культурах або вавилонських єгипетських культурах, зробили таку мутацію? Та планета «Нібіру», на яку, як кажуть наші предки, прибули, чому сучасна людина не може її знайти, незважаючи на такі передові технології.Або ми побачимо інший вимір, ніж той, який ми відкрили досі??? Тож ми цього не бачимо, чи їхні високі технології приховують від нас саму свою планету???

Гравітаційна сила, яка відчувається за межами Урана, – це планета, яку вчений світ описує як Планета X і Планета 9. Це та планета, про яку шумери записали, що вона наближається до Землі раз на 3000 років? Це Нібіру? Планета, на якій вони вважають своїх Великих Богів Ануннаків.


No comments:

Post a Comment