Thursday, August 10, 2023

Аннунаки - 2 (ukrainian)

 «У мене немає доказів, але цей досвід дав мені іншу перспективу. Я бачу світ інакше, ніж ви. Сьогоднішнє божевілля може стати правдою завтра» - Джим Пенністон. Хто такий цей Джим Пеністон? Офіцер Королівських ВПС Великобританії. Що робить цю людину такою відомою?? Рік 1980 26 грудня) Дата Місце База ВПС Вудбрідж, Суффолк. Поки він з помічниками оглядав базу, вони побачили літак, який приземлився в лісі дещо віддалік... Спочатку вони подумали, що це може бути літак-розвідник. Але як посадити літак у лісі?? .


Вони пішли до того місця, де побачили світло. Підійшовши ближче, вони зрозуміли, що це був не літак, а чорний об’єкт трикутної форми, який приземлився на трьох лапах. Потім Джим подумав, що це НЛО. Він підійшов до нього крізь бавовняну атмосферу.- Потім він побачив на тому транспорті літери, схожі на єгипетські ієрогліфи, і намалював їх у своєму блокноті. Потім він торкнувся автомобіля і відчув, ніби торкається дуже м'якої поверхні.


Наступної миті він зрозумів, що відчуває сильний біль у голові. Коли він негайно взяв свою рацію і спробував зв'язатися з вищими чиновниками, чорний автомобіль піднявся і зник ..... Джим повернувся в офіс і негайно повідомив вищим чиновникам про те, що сталося. Але Джим отримав наказ все це приховати.


Протягом наступних кількох днів Джимові почали снитися сни, але всі вони були чіткими, двійковими кодами лише з нулями та нулями. Джим почав бачити це регулярно і записував коди, які бачив у своєму блокноті, як «так».Через кілька днів прийшов той сон. Він продовжив роботу і пішов на пенсію. У 2010 році, коли він розповідав цю історію близькому другові, він згадав сон, який записав у своєму блокноті.


За допомогою комп’ютерного експерта він розшифрував код, і він читався наступним чином: «Дослідження людства 666 8100 Продовжити для планетарного просування та деякі лінії широти і довготи». Але коли він подивився на лінії широти та довготи, він був ще більше шокований тому що цими місцями були піраміди в Єгипті, другі лінії Наска в Перу, а третє в Греції Храм Аполлона.


Цей інцидент відомий як зіткнення в Рендалхемському лісі.

Оріла Егарот Джінво Ретан Емартар – хто вони, чого вони хочуть і чому вони повідомили нам?

No comments:

Post a Comment